Dodatna ponudba

O nas / Dodatna ponudba

Poroka v GBJ

Poročne slovesnosti v GBJ potekajo v nekdanji samostanski cerkvi, stebriščni dvorani s postavitvijo del kiparja Janeza Boljke, svečanem prostoru Potokarjeve knjižnice ali v zavetju veličastnega arkadnega dvorišča ob vodnjaku.

Po končanem obredu je možen najem prostora Cvičkove kleti. Svatje se nato lahko sprehodijo skozi stalne zbirke in občasne razstave na vodenem ogledu po galeriji, mladoporočenca pa izkoristita ta čas in čudovito kuliso samostana ter okolice s parkom skulptur Forma viva za fotografiranje.

Poročne obrede v Galeriji Božidar Jakac izvajajo matičarji iz Upravne enote Krško, zato je potrebno najprej rezervirati termin poroke (datum, ura) na UE Krško, Cesta krških žrtev 14, 8270 Krško, kontakt: ue.krsko@gov.si ali 07 498 1402. Ogled lokacij v GBJ in rezervacija izbranega prostora ter dodatne informacije o pogodbi za izvedbo poročnega obreda v GBJ: info@galerija.si ali 07 49 88 140, 07 49 88 14

POROČNE LOKACIJE V GBJ
PREDSTAVITVENA BROŠURA (PDF)

Ponudba za podjetja: Teambuilding programi

V zavetju kulturne dediščine in narave izkoristite čas, ki je namenjen grajenju vezi znotraj kolektiva. Program pripravimo v sodelovanju s podjetjem, na tem mestu ponujamo le nekaj izhodišč: voden ogled Parka skulptur Forma viva ali stalnih in občasnih razstav, degustacija v Cvičkovi kleti, prikaz postopkov tiska v različnih grafičnih tehnikah, ustvarjalna grafična delavnica ali oblikovanje gline. V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki in lokalnimi ponudniki lahko začrtamo celosten in tudi večdnevni program.

Več informacij:
dejavnosti@galerija.si
07 49 88 40

Konference, poslovni in drugi dogodki v GBJ

Skupaj bomo poiskali prostor, ki bo nadgradil vaš dogodek. Edinstven ambient nekdanjega cistercijanskega samostana s Parkom skulptur Forma viva omogoča številne priložnosti za organizacijo in izvedbo dogodkov kot so konference, predavanja, srečanja in poslovni sestanki. V razstaviščnih prostorih je izvedba možna v času, ko to omogoča razstavni program.

Več informacij:
info@galerija.si
07 49 88 40

Cvičkova klet

V Civičkovi kleti deluje butična prodajalna lokalnih vin, ki jih pridelujejo vinarji združeni v zadrugi Konzorcij cviček. Konzorcij je bil ustanovljen leta 2004 in združuje 12 večjih proizvajalcev cvička ptp na Dolenjskem, ki cvičku zagotavlja enotno kakovost in kontrolirano geografsko poreklo. Cvičkova klet predstavlja zgodbo o vinu in njegovi vlogi v življenju dolenjskega človeka, o kletarjenju, pridelavi in predelavi skozi čas ter ob tem nudi možnost degustacij vin lokalnih pridelovalcev ter pokušino lokalne specialitete pogače “cop na lop”.

Turistični paketi

V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki pripravljamo celostne programe za obiskovalce naše destinacije… V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki pripravljamo celostne programe za obiskovalce naše destinacije… V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki pripravljamo celostne programe za obiskovalce naše destinacije… V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki pripravljamo celostne programe za obiskovalce naše destinacije… V sodelovanju s TIC Kostanjevica na Krki pripravljamo celostne programe za obiskovalce naše destinacije…

Več informacij:
tic-gbj@galerija-bj.si
07 49 88 152
https://visit-kostanjevica.si/

Polnilnica za električna vozila

Na zadnjem dvorišču se nahaja polnilnica za električna vozila Tesla. Polnjenje električnega avtomobila je možno v delovnem času galerije.