novica

28.06.20 – 31.08.20

Počitniške aktivnosti v galeriji za otroke in mlade

Počitniške aktivnosti v galeriji za otroke in mlade Počitniške aktivnosti v galeriji za otroke in mlade Počitniške aktivnosti v galeriji za otroke in mlade

od ponedeljka do petka, 29. 6.-3. 7., 9.00-12.00

CELOTEDENSKA KIPARSKA DELAVNICA
Poletne počitnice že tradicionalno začenjamo s kiparsko delavnico pod mentorstvom likovnega pedagoga Valterja Rabiča. Iz žice in papirja (v tehniki papirmaše) bodo skozi cel teden nastajali domišljijski junaki. Delavnica je namenjena otrokom med 6. in 15. letom starosti. Cena delavnice je 20 evrov in za drugega otroka v družini 15 evrov.
Delavnico pripravljamo v sodelovanju z JSKD Krško.


od ponedeljka do četrtka, 27.-30. 7., 10.00-15.00

FILMSKA DELAVNICA ZA MLADE
Delavnico pripravlja DZMP Krško in je namenjena vsem mladim med 10. in 18. letom, ki želijo spoznati proces in orodja za snemanje filma. Izvajalci delavnice jim bodo pomagali pri organizaciji filmskih sekvenc, uporabi kadrov, planov in različnih kotov kamere, snemanju videa in zvoka ter pri montaži. Udeležba je brezplačna.


od srede do petka, 5.-7. 8., 9.00-15.00

POLETJE POD LIPAMI – POČITNIŠKO VARSTVO V MUZEJU
Tri dopoldneve v začetku avgusta bomo raziskovali stavbo nekdanjega samostana in odkrivali zanimivosti umetnin na razstavah. Pokukali bomo v prostore kamor sicer obiskovalci nimajo vstopa in se prepustili ustvarjanju. Varstvo je namenjeno otrokom med 6. in 10. letom. Število udeležencev je omejeno na 15. Cena za tridnevno udeležbo je 20 evrov in za drugega otroka v družini 15 evrov.

LEPO VABLJENI!

Zaradi lažje organizacije so na vse delavnice obvezne predhodne prijave (najkasneje dan pred začetkom) na .(JavaScript must be enabled to view this email address) ali 07 49 88 140.

Poskrbeli bomo za dobro počutje udeležencev in delavnice organizirali v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij glede na letošnjo epidemijo koronavirusa. Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi programov. O morebitni spremembi vas bomo pravočasno obvestili.


—-
Program delavnic je finančno podprla Zavarovalnica Triglav.