arhiv

Gorenec in Radovič samo še do nedelje

Vse tiste, ki ne želite zamuditi razstavi Bojan Gorenec, Razni vhodi (druga linija) in Bojan Radovič "IMITARI" TimeBox obveščamo, da sta odprti le še do nedelje, 22.08.2010.

več »

Slavnostna seja ob občinskem prazniku

Ob praznovanju občinskega praznika Kostanjevice na Krki bo v nedeljo, 15. avgusta 2010 ob 19 uri v prostorih nekdanje samostanske cerkve Galerije Božidar Jakac slavnostna seja. Slavnostna govornica bo Ministrica za kulturo RS gospa Majda Širca, v spremljevalnem programu pa bo sodeloval Slovenski oktet.

več »

Ocena razstave Elene Fajt v Delu

Razstava Elene Fajt: Sobivanja se je s 15. avgustom iztekla. Oceno likovne razstave izpod peresa Vladimirja P. Štefanca lahko preberete tukaj.

več »

Razstava Zorana Didka na RTV SLO

Pregledna razstava risb ob 100 letnici rojstva Zorana Didka je že končana, prispevek o razstavi, ki so ga pripravili v oddaji Osmi dan na nacionalni televiziji pa si lahko ogledate tukaj.

več »

Bojan Radovič, “IMITARI” TimeBox

V petek, 23. junija 2010, ob 20. uri bomo v Lamutovem likovnem salonu Galerije Božidar Jakac odprli fotografsko razstavo Bojana Radoviča.

več »

Ustvarjalnica

Delavnica za otroke med 5. in 12. letom starosti.

več »

Kako ustvarim kip ...

Ustvarjalna delavnica za otroke med 6. in 14. letom starosti.

več »

Bojan Gorenec, Razni vhodi (druga linija)

V petek, 7. maja 2010, ob 19. uri, bomo v nekdanji samostanski cerkvi Galerije Božidar Jakac odprli razstavo Bojana Gorenca Razni vhodi (druga linija).

več »

Ustvarjalnica

četrtek, 29. april 2010, ob 15. uri, dvorišče Galerije Božidar Jakac, delavnica s kiparjem Jiřijem Bezlajem

več »

01.05.11

Internetna stran Galerije Božidar Jakac

Na spletni strani Galerije Božidar Jakac vas, poleg popolnega pregleda preteklih likovnih in drugih kulturnih dogodkov, ki so se v Kostanjevici na Krki odvijali v času od 1957 do danes, čakajo še novice o razstavni dejavnosti Galerije ter informacije o sami ustanovi.

več »

« First  <  23 24 25 26 >