novica

22.06.17

Poletje pod lipami - celotedenska kiparska in filmska delavnica

Poletje pod lipami - celotedenska kiparska in filmska delavnica Poletje pod lipami - celotedenska kiparska in filmska delavnica

Med 3. in 7. julijem v Galeriji Božidar Jakac pripravljamo že tradicionalno celotedensko kiparsko delavnico, ki jo bo vodil lik. pedagog Valter Rabič.
Delavnica bo potekala vsak dan med 9. in 12. uro. Namenjena je otrokom od 6 do 14 let.
Cena delavnice je 35 EUR in za drugega otroka v družini 20 evrov. Prijave zbiramo na .(JavaScript must be enabled to view this email address) ali 07 49 88 140.

Med 17. in 21. julijem pa bo v Galeriji Božidar Jakac potekala celotedenska mladinska filmska delavnica, ki jo izvaja Društvo zaveznikov mehkega pristanka iz Krškega. Udeleženci bodo v času delavnice posneli kratek film in se seznanili s procesi filmskega ustvarjanja.
Delavnica bo potekala vsak dan med 10. in 15. uro. Namenjena je mladim od 10. do 18. leta. Delavnica je brezplačna, prijave zbiramo na .(JavaScript must be enabled to view this email address) ali .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Vljudno vabljeni!


Za vse tiste, ki bi želeli ob tem tudi prespati v Kostanjevici na Krki, smo v sodelovanju z Vilo Castaneo v Kostanjevici na Krki, pripravili ugoden paket bivanja in aktivnosti za udeležence delavnice in starše. Več informacij najdete na povezavi.

 

V juliju pripravljamo tudi:
četrtek, 13. julij, ob 17. uri
Ustvarjalnica grafičnega tiska za odrasle

Obiskovalci se bodo na delavnici podrobneje seznanili z grafično tehniko suhe igle, ki jo uvrščamo h globokemu tisku. Vstop prost.

torek, 18. julij, ob 17.00
Pravljična ura za otroke

Po razstavi Tine Dobrajc, Velika dekleta ne jočejo, v nekdanji samostanski cerkvi, bo obiskovalce popeljala pravljičarka Katja Puntar. Sledila bo ustvarjalnica, na kateri bodo otroci svoje pravljične vtise upodobili v grafični tehniki suha igla.
Vstop prost.