arhiv

Slavnostna seja ob občinskem prazniku

Ob praznovanju občinskega praznika Kostanjevice na Krki bo v nedeljo, 15. avgusta 2010 ob 19 uri v prostorih nekdanje samostanske cerkve Galerije Božidar Jakac slavnostna seja. Slavnostna govornica bo Ministrica za kulturo RS gospa Majda Širca, v spremljevalnem programu pa bo sodeloval Slovenski oktet.

več »

Ocena razstave Elene Fajt v Delu

Razstava Elene Fajt: Sobivanja se je s 15. avgustom iztekla. Oceno likovne razstave izpod peresa Vladimirja P. Štefanca lahko preberete tukaj.

več »

Razstava Zorana Didka na RTV SLO

Pregledna razstava risb ob 100 letnici rojstva Zorana Didka je že končana, prispevek o razstavi, ki so ga pripravili v oddaji Osmi dan na nacionalni televiziji pa si lahko ogledate tukaj.

več »

Bojan Radovič, “IMITARI” TimeBox

V petek, 23. junija 2010, ob 20. uri bomo v Lamutovem likovnem salonu Galerije Božidar Jakac odprli fotografsko razstavo Bojana Radoviča.

več »

Ustvarjalnica

Delavnica za otroke med 5. in 12. letom starosti.

več »

Kako ustvarim kip ...

Ustvarjalna delavnica za otroke med 6. in 14. letom starosti.

več »

Bojan Gorenec, Razni vhodi (druga linija)

V petek, 7. maja 2010, ob 19. uri, bomo v nekdanji samostanski cerkvi Galerije Božidar Jakac odprli razstavo Bojana Gorenca Razni vhodi (druga linija).

več »

Ustvarjalnica

četrtek, 29. april 2010, ob 15. uri, dvorišče Galerije Božidar Jakac, delavnica s kiparjem Jiřijem Bezlajem

več »

01.05.11

Internetna stran Galerije Božidar Jakac

Na spletni strani Galerije Božidar Jakac vas, poleg popolnega pregleda preteklih likovnih in drugih kulturnih dogodkov, ki so se v Kostanjevici na Krki odvijali v času od 1957 do danes, čakajo še novice o razstavni dejavnosti Galerije ter informacije o sami ustanovi.

več »

Jiři Bezlaj

V lapidariju Galerije Božidar Jakac v petek, 9. aprila 2010, ob 19. uri, odpiramo novo kiparsko razstavo.

več »

« First  <  18 19 20 21 >